Elämäni Hermeliininä

torstaina, heinäkuuta 27

Lomalla töissä

Ärgh! Kyllä mua pikkasen keljuttaa, että en lomallakaan pääse irti työasioista. Joku voisi sanoa, että oma vika, mitäs läksit! Mutta kun nämä asiat eivät vaan aina ole ole niin yksinkertaisia ja mustavalkoisia. Ei mua niinkään ärsytä se, että muutamia tunteja menee hommien tekemiseen vaan enemmänkin nämä jatkuvasti päässä pyörivät työasiat, joista ihan oikeasti tarvitsisin jo lomaa. Noi työtunnithan voin pitää vapaana whenever, wherever, mutta ns. omalla ajalla tapahtuvasta ajatustyöstä ei meillä ole vielä tähän päivään saakka maksettu lanttiakaan. Hankala asia, koska tässä ammatissa ollaan käytännössä töissä 24/7/365. Ja tätähän ei moni ymmärrä. Sitä on turha edes selittää.

Jos tämä päivä on mennyt ihan konkreettisesti töitä tehden, niin eilen sentään hyödynsin näennäisen vapauteni ja singahdin maailmalle toteuttamaan girlie -juttuja. Ja syömään ihqa oikeata irtojäätelöä!!! En vaan pystynyt helteessä cafe latte -jätskipallojen ja aidon vohvelikuoren kutsua kerta kaikkiaan vastustamaan. Miksi pitäisikään? Mutta niin se vaan on, että harvoin saatu herkku on ehdottomasti sitä parasta herkkua! Ai nautinto sentään!

Myös SE tuli jo tiistaina ihan kotiovelle saakka ja nyt on SEN parissa vierähtänyt mukavasti paitsi aikaa, niin myös rahaa. Loma on ehdottomasti pahasta. Mä olen onnistunut tuhlaamaan aivan järkyn paljon rahaa :/. Sitä se on, kun on "liikaa" aikaa. Ehtii myös tuhlaamaan ;). Jos olisi edes lomakorvauksia joita tuhlata... Mutta meillähän ei sellaisia makseta. No ei tietenkään. Murrrr... Jostain muualta kuin töistä on bonarit hommattava.

Musta on tullut yösyöppö! Joka yö olen nyt tällä viikolla noussut ylös syömään. Nälkä vaan on niin karmea, että vatsaan sattuu ja nukkumisesta on turha uneksiakaan ennen kuin saa jotain vatsaa rauhoittavaa ahdettua sisäänsä. Onneksi yöaikaan syödyt kalorit eivät lihota ;). Voinen siis hyvillä mielin jatkaa harmitonta yösyöpöttelyäni :)