Elämäni Hermeliininä

keskiviikkona, huhtikuuta 12

Remppaa

Ihanaa! Viimeinenki remonttihammas on vihdoin kondiksessa! :) Vuoden päivät taisi väliaikainen lääkepaikka koristaa tätä hammasta ja hiukan piti jännittää joutuisiko juurihoidattamaan, mutta onneksi ei. Kivakiva! Nyt on vaan nassu silmää myöten puuduksissa. Ja parin viikon päästä vielä suuhygienistin putsauskeikka ja se oli sitten vähäksi aikaa taas siinä.

Huomenna hermoterapeutille, ensi viikolla allergiatesteihin (turhaa rahanmenoa sanon mä! Mutta jotenkin sitä on kai lääkärille todistettava olevansa tälläkin kertaa oikeassa) ja Saloon. Jaa niin, olihan tässä vielä pääsiäispyhätkin välissä. Ajatuksissa olisi sellainen liikuntapainoitteinen kotilöböilyloma. Toivottavasti toteutuu.

Eipä ole pitkää aikaa kun vannoin reissujen riittävän vähäksi aikaa. Riittävän vähän aikaa on nyt kulunut ;). Tänään tipahti postilaatikosta uusi Matkaopas ja niin se vaan iski taas välitön kaipuu kaukomaille. Riuska retki Australiaan, Islannin ympäri bussilla, Curacao, Karibian risteily, Pääsiäissaaret... Oi voi voi sentään ja syvä huokaus :)

EDIT: Ainiin, IHANA ILMA! Pojatkin pääsivät vihdoin partsille bongailemaan :)