Elämäni Hermeliininä

torstaina, tammikuuta 5

Hyvät Naiset, ymmärrän, että saattaa olla kiusallista ostaa M-, L- tai jopa XL -kokoisia alushousuja, stringejä, thongeja, tangoja, hipstereitä, maxipöksyjä, kalsareita, boxereita or whatever. Eikä ehkä niiden ostaminenkaan ole aina niin ongelmaista kuin myöntää miehellensä, rakastajallensa, poikaystävällensä, tyttöystävällensä or whom ever käyttävänsä muita kuin S- tai jopa XS -kokoisia alushousuja, stringejä, thongeja jne. Mutta! Mutta ottakaapa huomioon, että 5 cm löllypepun tai -lantion sisään painuvat kaksi numeroa liian pienet alkkarit trikoiden alla ne vasta törkeältä näyttävät! Asia fine, jos ei sitä liian pienillä pikkupöksyillä verhottua sellupyllyä tuo julkisesti näytille, mutta salilla jopa minä, harvemmin naisten takamuksia tiiraileva suvaitsevainen ihminen meinaan antaa ylen. Enkä jaksa uskoa, että tällä tekniikalla paljoa miesten sydämiäkään valloiteta... Tai mistäs minä sitä tiedän, kun en ole kehdannut ko. tekniikkaa edes kokeilla! Enkä ihan heti kokeilekaan...

Itsekritiikkiä, arvon Leidit!!!

2 Comments:

  • Mä kyllä aina ostan alkkarit ja stringit ihan omaa kokoa :-)

    Kivat kisut sulla!

    By Anonymous Anonyymi, at 19:16  

  • Niin, kun tässä pidemmän aikaa ehdin asiaa pohtimaan ja omaa takalistoa peilaamaan, niin tulipa mieleen, että ehkäpä kyse on kuitenkin vain väliaikaisesta (joulu, joulu!) alushousujen pienenemisestä ;). Tosin voisiko silloin esim. salilla käyttää jotain muita housuja kuin viulunkielen kireitä trikoita?

    Juups, kisut on ihania! :) Paitsi tänäaamuna kun Risto Reipas oli taas oksentamassa sänkyyn juuri eilen vaihtamilleni lakanoille. Onneksi siinä unenpöpperössä tajusin tyrkätä kakovan katin lattialle. Ei tarvinnut pestä muuta kuin lattia :)

    By Blogger Hermis, at 11:54  

Lähetä kommentti

<< Home